Η πρώτη μας ετικέτα είναι εδώ

Αγαπητοί μας φίλοι,
το 2010 είναι χρονιά σταθμός για μας και για μένα προσωπικά. Ένα όνειρο 6 ετών, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Το Καφενείο και φυσικά όλοι εσείς γίνεται χορηγός, της προσπάθειας μου για την ανάταση του Ελληνικού κρασιού, που αλλού; στη συνείδηση του κόσμου. Μετά από 6 χρονιές φιλοξενείας του Μήνα Κρασιού, επιτέλους είμαι υπερήφανος και σας παρουσιάζω το δικό μας εμφιαλωμένο κρασί.
Η Χρυσηίς δεν είναι ένα - κατά τις πολλές περιπτώσεις σε καταστήματα - φασόν κρασί ή μια μέτρια δεξαμενή ένος ανώνυμου ή ελαφρώς επώνυμου οινοποιού. Η Χρυσηίς έρχεται ως αποτέλεσμα 23 πειραματικών οινοποιήσεων στο υπόγειο κελάρι του καταστήματος σε συνεργασία με επώνυμους οινοποιούς. Το ανερχόμενο οινοποιείο στην Αρχαία Νεμέα, το κτήμα Αναστασίου, εμπιστεύθηκε εμάς και σε συνεργασία, καταφέραμε για πρώτη φορά να δημιουργήσουμε μία ετικέτα 50% δική μας. Η περιορισμένη ποσότητα του οίνου που ανέρχεται για τα πρώτα χρόνια δημιουργίας του στις 2000 φιάλες και η αρκετά υψηλή ποιότητα πρώτων υλών και βαρελιών που χρησιμοποιούμε, δίνει υποσχέσεις για αρκετά υψηλά στάνταρ απόλαυσης.

Σας περιμένω να τα απολαύσετε, γνωρίζοντας σας εκ των προτέρων ότι πρόκειται για τα φθηνότερα στο επίπεδο ποιότητα κρασιά σε Ελληνικό εστιατόριο, αφού το κόστος είναι αρκετά μειωμένο λόγω της ενεργού συμμετοχής μας στην παραγωγή.

Κ.Β.